Christianne s fotoweb
Bedrijven

Meubelzaak Hilversum

De meubelzaak in de omgeving van Hilversum

Bent u op zoek naar een exclusieve winkel in Hilversum die verkooppunt is van de luxe en exclusieve meubelen van het merk Lloyd Loom? Dan bent u bij De Gooische Orangerie aan het juiste adres! Deze meubelzaak in Hilversum heeft meer dan 40 modellen uit de collectie van Lloyd Loom in haar assortiment, waardoor er heel veel keus is! Als u er niet uit komt, helpen de deskundige en ervaren medewerkers u in de showroom graag verder bij het maken van de juiste keuze die perfect past bij u en uw interieur. Misschien pronken de exclusieve meubelen zoals de Lloyd Loom stoelen binnenkort wel bij u in huis.

Wilt u meer weten over de meubelzaak in Hilversum?

Al sinds 1999 is de Gooische Orangerie een officieel verkooppunt van de meubelen van Lloyd Loom en daar zijn de ervaren medewerkers van deze meubelwinkel in Hilversum meer dan trots op. De uitgebreide collectie van Lloyd Loom is te bewonderen, uit te proberen en aan te schaffen in de meubelzaak in Hilversum. Meer dan modellen uit de collectie van Lloyd Loom is hier te bewonderen, waaronder de prachtige en comfortabele Lloyd Loom Stoelen. Komt u er niet helemaal uit en heeft u moeite met het maken van een keuze die perfect bij en uw situatie past? De deskundige medewerkers van deze meubelzaak in de buurt van Almere en Hilversum helpen u graag verder met hun deskundige adviezen.

Een bezoekje brengen aan de showroom

Wilt u de meubelen van Lloyd Loom die u kunt kopen en bewonderen bij deze meubelwinkel in Hilversum graag eens even in het echt zien en proberen? Dat kan door een afspraak te maken voor een bezoekje aan de showroom. Een afspraak maken kunt u doen door te bellen naar 035-6569882 of 06-23992909 of het contactformulier in te vullen.

https://lloydloom.nl/