Christianne s fotoweb
Woningen

Een betaalbare trap van een goede kwaliteit

Basistrappen dekt met zijn missie ‘Geen Poespas Wel op Maat’ precies wat een betaalbare trap mogelijk maakt. Bij deze specialist combineren ze de lage prijs met de beste kwaliteit in trappen. Dit doen ze door zo efficiënt mogelijk met de kosten om te gaan. Daarbij meten en monteren de specialisten van dit bedrijf de trap voor u. Indien gewenst kunnen zij voor de verdere afwerking van uw nieuwe betaalbare trap zorgen. Het volledige en unieke concept, maakt dan ook dat vele mensen voor deze specialist kiezen.

Kies voor een trap die bij uw woonstijl past

Bij Basistrappen hebben ze een ruim assortiment van diverse trappen, zodat u kiest voor een betaalbare trap die geheel bij uw woonstijl past. Zo kunt u bij de basistrappen kiezen voor open en gesloten trappen van verschillende houtsoorten:

  • Vurenhout
  • Gelamineerd beuken
  • Gelamineerd eiken

Vurenhout is hierbij de meest voordelige optie. Wilt u liever een trendy, bamboe of de-luxe trap? Ook dan hebben ze bij deze specialist een ruim assortiment! De trendy trappen hebben een strak ontwerp in combinatie met rvs. Deze trappen zijn verkrijgbaar in rubberwood, beuk en eiken. De de-luxe trappen hebben een klassiek landelijke uitstraling en zijn gemaakt van topkwaliteit. Bij de bamboe trappen kiest u voor een trap die ecologisch verantwoord is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u ook graag een nieuwe trap maar wilt u eerst graag de prijsindicatie weten? Vraag dan eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt een offerte op maar, vergezeld van een 3D ontwerp van uw nieuwe trap. Zo heeft u een overzichtelijk en compleet beeld van de kosten voor een nieuwe maar betaalbare trap van Basistrappen. Bent u akkoord met de offerte? Dan wordt uw opdracht in overleg ingepland zodat alle werken op elkaar aansluiten voor een soepel verloop van uw verbouwing. Bovendien biedt deze specialist ook nog tien jaar garantie op de constructie van de door hen geplaatste trappen.

https://www.basistrappen.nl/